perjantai 6. huhtikuuta 2018

Safarilla, osa 4

Toinen aamu safarilla alkoi aikaisin, sillä vuorossa oli kävelysafari ennen paluumatkaa. Auto starttasi jo puoli seitsemältä ja lyhyen ajomatkan jälkeen astuimme ulos autosta aseistetun suojelijan kanssa. Meitä vastassa oli odottamassa yhteen lukuisista heimoista oleva henkilö. En siis millään muista, mistä heimosta kävelysafarioppaamme oli, mutta oli huippua, että oppaanamme oli oikea heimolainen!

Emme juurikaan nähneet eläimiä, mutta kävely oli todella mielenkiintoinen. Näimme erilaisia jälkiä, joista opas kertoi. Lisäksi opas myös kertoi kuinka he selviytyvät ja ovat selviytyneet kaikkien vuosikymmenien ja -satojen ajan.

Kävelysafarin jälkeen palasimme leirintäalueelle, söimme aamiaisen, pakkasimme tavarat ja sitten alkoi jälleen pitkä paluumatka takaisin Eco Villageen. Paluumatkalla näimme valtavia apinalaumoja! Ja jälleen kaunis luonto sai minut sanattomaksi... Vaikka safariviikonloppu oli todella upea, oli ihana palata takaisin "kotiin". Tuttu sänky ja rakkaaksi muodostuneen perheen näkeminen täydensivät ihanan viikonlopun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa! Esitä rohkeasti kysymyksiä, jos niitä on!